Förverkligar Idéer

Om NewSeed

I västa Lund, ett stenkast från Nova Lund – där sitter NewSeed. Företaget startades år 2009 och har med stadig takt vuxit till ett stabilt team av programmerare inom både frontend och backend. Vår kundbas sträcker sig från nyföretagare med ambitiösa idéer om hur de ska lösa problem i samhället – till tillverkningsindustrin med Industri 4.0 lösningar – till globala koncerner som vill finansiera stora IT-lösningar som ska kunna användas i hela firman. Gemensamt för alla våra kunder är att vi förverkligar deras idéer och använder toppmodern IT för att optimera deras verksamheter.

Hur appen blev till

Vi har alltid brunnit för att programmera. Men vi är inte bara programmerare utan även föräldrar, familjemedlemmar, har fritidsintressen och ett vardagsliv. Idén om att skapa appen kom en dag när Magnus, NewSeeds grundare, stod i kiosken och sålde på barnens fotbollsklubb.

Detta måste gå att göra snabbare och enklare var tanken när man stod och gjorde huvudräkning för fullt på alla glassar, korvar och smågodis. Det blev snabbt rörigt och det tog tid att skriva in Swish-nummer och kön växte. 

Klart det går att göra enklare. En kassa-app som går att använda på nästan vilken platta som helst förenklar och snabbar upp hela processen. 

Obs. Nedladdning endast för surfplattor

applenedladdning

Kontaktformulär